Bases Concurs Aparadors 2019

CONCURS D’APARADORS DE NADAL 2019

 

 

Estimat company@:

El Concurs d’Aparadors està en marxa. S’acosta la data d’engalanar els nostres aparadors: Hem de tindre clar que, la idea dels aparadors és que siguen atractius per a la gent, que criden l’atenció i que la gent s’apare a fer una ullada i així incentivar la compra d’algun dels productes exposats. Continuarem anb la dinámica de l’any passat amb el Concurs via facebook, sense excloure el Concurs tradicional. Hi hauran tres premis amb diploma i el premi Facebook.

 

BASES

1.- Podran participar tots els comerços que pertanyen a l’Associació de Comerciants d’Oliva.

 

2.- Recomanem tindre decorats els vostres aparadors el dia 2 de desembre per a entre tots crear un ambient nadalenc que propicie les compres. No obstant, els aparadors dels comerços participants hauran d’estar finalitzats el dia 9 de desembre de 2019 i fins el dia 6 de gener de 2019.

 

3.- La decoració dels aparadors guardarà relació amb la festivitat del Nadal i els motius tradicionals del mateix, tenint els comerços participants plena llibertat en quant a la tècnica, materials i estil.

 

4.- Per a la valoració dels aparadors participants el jurat tindrà en conter:

 

  1. a) Diseny i originalitat: és original l’aparador? Està ben estructurat?

 

  1. b) Materials: Valoració dels material utilitzats, són materials el·laborats o adquirits? són materials reciclats?
  2. c) Il·luminació: a banda de la il·luminació propia de l’aparador, te il·luminació adicional típica del Nadal? Està ben col·locada? Realça l’aparador?
  3. d) Exposició del propi producte: el producte que ven el comerç, està ben presentat? Li se dona importància o la decoració aplaca al producte?

 

5.- S’estableixen premis per als 3 millors aparadors:

Premi CAIXA POPULAR dotat amb 250 €ur-ACCOs i diploma

Premi AJUNTAMENT dotat amb 150 €ur-ACCOs i diploma

Premi ACCO dotat amb 100 €ur-ACCOs i diploma

Premi FACEBOOK dotat amb 100 €ur-ACCOs i diploma

6.- El concurs es decidirà:

Via facebook. Els comerços participants facilitaran a ACCO (accooliva@gmail.com) una fotografia del seu aparador il·luminat per penjar-la a la pàgina d’ACCO en el FACEBOOK. Des d’allà la gent facebook votarà l’aparador que més li agrade, (“me gusta”,” m’agrada”). Entre tots els votants participants es sortejaran 50 €ur-ACCOs. L’aparador més votat serà un dels premiats.

 

Valoració del jurat. El jurat estarà format per 7 persones d’Oliva (triats per la junta excluint als membres de la junta que es presenten al concurs), valoraran els aparadors individualment i decidiran els guanyadors reunits al mateix lloc on es lliuraran els premis 1 hora abans de l’entrega dels mateixos. El jurat otorgarà tres premis als millors aparadors.

 

7.- El fallo del Jurat serà inapel·lable, no es podrà declarar desert cap dels premis previstos. La no assistència a la entrega de premis excluirà al aparador dels premis, per tant preguem l’assistència a l’entrega de Premis.

 

8.- ACCO es reserva el dret de propagar o difondre la reproducció dels aparadors premiats.

 

9.- Qualsevol imprevist que no conste en aquestes Bases serà resolt per l’organització del concurs, en aquest cas la Junta d’ACCO.

 

10.- La inscripció al concurs és gratuïta i caldrà enviar un correu amb la foto a ACCO (accooliva@gmail.com) abans del 9 de desembre de 2019 a les 24:00 h..

Nosaltres enviem per ací les bases, sols queda que ens reenvies la foto per correu, així de fàcil. Tot el que arribe després d’aquesta data NO PARTICIPARÀ en el concurs.

 

11.- La participació en el Concurs d’Aparadors, du implícita l’acceptació íntegra d’aquestes bases.

 

12.- No complir amb les bases acordades implica la no participació en edicions posteriors.

 

L’entrega de premis serà el 20 de desembre a les 20:30 h. en el Museu Etnològic (C/Tamarit).

Esperem l’assistència de tots a l’acte i la participació en el concurs.

 

FEM ENTRE TOTS UN NADAL MÉS BONIC.

La Junta

Compartir este article

Related Posts