Arriben les rebaixes d’estiu d’Oliva

L’Associació de Comerciants d’Oliva ha començat les rebaixes d’estiu amb grans descomptes en els seus comerços associats en productes de la temporada actual.

Més de 120 comerços han començat ja les seues rebaixes a fi d’augmentar les vendes en la temporada de l’estiu. El públic podrà trobar productes i servicis a preus insuperables de sectors com moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, alimentació, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, pinsos, productes per a mascotes i molts més.

El sector servicis és cada vegada major entre els associats que oferixen preus molt competitius amb la millor atenció al client com l’agència de viatges, bancs, corredoria d’assegurances, llanterneria, reformes, taller de motos, taller de cotxes, seguretat, gestories, advocats, immobiliàries, acadèmies, organització d’esdeveniments i publicitat, pastisseries…

El sector salut també està representat en l’associació per nombroses empreses com perruqueries, estètiques, clíniques dentals, òptiques, fisioteràpia, botigues especialitzades d’alimentació i per a les nostres mascotes les millors clíniques veterinàries.

L’oci també adquirix protagonisme per l’estiu, per la qual cosa no pots faltar al xiringuito més famós de la platja d’Oliva, Oli Ba Ba que acaba d’inaugurar la seua temporada. Visitar el Club de Golf Oliva Nova i disfrutar del paradís que tens ací al costat, i per a un bona pujada d’adrenalina, el Karting Vives Oliva, un dels millors circuits de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, des de l’associació s’està preparant l’esdeveniment Voramar per al mes d’agost, per a acostar els comerços a la Platja d’Oliva, que enguany comptarà amb música en directe, animació, atraccions per a xiquets i on col·laboraran altres associacions amigues per a oferir altres servicis als visitants.

Disfruta de les REBAIXES a Oliva!

Consulta els comerços associats a ACCO en www.accooliva.comVERSIÓN CASTELLANO

La Asociación de Comerciantes de Oliva ha comenzado las rebajas de verano con grandes descuentos en sus comercios asociados en productos de la temporada actual.

Más de 120 comercios han comenzado ya sus rebajas con el fin de aumentar las ventas en la temporada del verano.

El público podrá encontrar productos y servicios a precios insuperables de sectores como moda, calzado, lencería, puericultura y moda infantil, juguetes, alimentación, hogar, muebles, decoración, electrónica y electrodomésticos, floristerías, joyerías, perfumería, manualidades, reparación de móviles, fotografía, librerías, informática y diseño gráfico, Ferretería, Piensos, productos para mascotas y muchos más.

El sector servicios es cada vez mayor entre los asociados que ofrecen precios muy competitivos con la mejor atención al cliente como Agencia de Viajes, Bancos, Correduría de seguros, Fontanería, Reformas, Taller de Motos, Taller de Coches, Seguridad, Gestorías, Abogados, Inmobiliarias, Academias, Organización de Eventos y Publicidad, Pastelerías…

El sector salud también está representado en la asociación por numerosas empresas como Peluquerías, Estéticas, Clínicas dentales, Ópticas, Fisioterapia, tiendas especializadas de alimentación y para nuestras mascotas las mejores Clínicas Veterinarias.

El ocio también adquiere protagonismo en el verano, por lo que no puedes faltar al chiringuito más famoso de playa de Oliva, Oli Ba Ba que acaba de inaugurar su temporada. Visitar el Club de Golf Oliva Nova y disfrutar del paraíso que tienes aquí al lado, y para un buen subidón de adrenalina, el Karting Vives Oliva, uno de los mejores circuitos de la Comunidad Valenciana.

Asimismo, desde la asociación se está preparando el evento Voramar para el mes de agosto, para acercar los comercios a la Playa de Oliva, que este año va a contar con música en directo, animación, atracciones para niños y colaborarán con otras asociaciones amigas para ofrecer otros servicios a los visitantes.

 

¡Disfruta de las REBAJAS en Oliva!

Consulta los comercios asociados a ACCO en www.accooliva.com

Compartir este article

Related Posts