“Amb un somriure i el cap ben alt, som comerç local”, l’Associació de Comerciants d’Oliva celebra el Dia del Comerç, el pròxim 25 d’octubre

“Amb un somriure i el cap ben alt, som comerç local”, l’Associació de Comerciants d’Oliva celebra el Dia del Comerç, el pròxim 25 d’octubre, amb una campanya que fomenta el comerç de proximitat i sostenible.

 

L’Associació de Comerciants d’Oliva arranca una nova campanya el pròxim 25 d’octubre, que comptarà amb 10 premis de 50 €urACCOs per a premiar les compres realitzades en els comerços associats fins al 26 de novembre.

Organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, la campanya es recolza en la campanya de Confecomerç “El Bon Comprar”, on es treballen quatre principis bàsics sobre els quals se sosté el comerç de proximitat: Pròxim, Fresc, Humà i Sostenible.

Amb aquesta campanya es posaran en valor les qualitats del comerç minorista que sosté l’economia local i que afavoreix la sostenibilitat del nostre territori. La campanya comptarà amb un vídeo gràcies al suport de Confecomerç, que s’estrenarà en les xarxes socials d’ACCO el dia 25 d’octubre, Dia del Comerç. Una data commemorativa que es va començar a celebrar l’any passat i que ja ha quedat marcada en el nostre calendari, per la importància que comporta per a donar visibilitat al xicotet comerç.

El vídeo transmetrà els valors del xicotet comerç, la proximitat, la confiança comerciant-client, l’atenció especialitzada, els productes frescos, de proximitat i sostenibles. En definitiva, tots els avantatges de comprar en el xicotet comerç de la nostra ciutat.

«Dia molt especial, en el qual cal destacar la gran tasca social, cultural, humana, de poble i de barris que fa el comerç local. Els comerciants fan una tasca encomiable al davant dels seus negocis, donen tracte personalitzat amb productes de qualitat, creen riquesa per al municipi, fan créixer barris, donen vida al carrer i sobretot proporcionen un comerç pròxim i a l’abast dels seus veïns i veïnes. Amb compres locals col·labores per fer un món més sostenible, i un lloc més agradable i acollidor on viure. Consumix i compra al comerç local per fer ciutat, poble i barri» comenta Fanny Sanchis, presidenta de l’Associació.

Per altra banda, l’alcaldessa d’Oliva i cap del departament de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament assenyala que «el comerç local és l’esforç col·laboratiu de tota la ciutadania, teixit empresarial i societat civil, per a construir una economia més sostenible i basada en els productes de proximitat. Una economia que prioritze el medi ambient, la salut i les relacions socials respectuoses, amables i properes».

«Des de les institucions tenim la responsabilitat de garantir i defendre els interessos dels xicotets empresaris i empresàries, autònoms i treballadores, motor econòmic i part fonamental de la vida i cultura d’Oliva i per això tractem d’apropar-los a la ciutadania pels diversos beneficis que generen: contribueixen al desenvolupament econòmic de la ciutat, promocionen els productes locals, estalvia temps i diners en els desplaçaments, és més sostenible i garanteixen una atenció més propera i personalitzada» ha afegit Balaguer.

 

ACCO OLIVA - CAMPANYA COMPRA AMB VALORS CARTELL reduced

 

Compartir este article

Related Posts