Amb la nostra campanya “Aquesta tardor t´agradarà” se sortejaran diàriament 50 Eur-ACCOS

Sota l’eslògan “Aquesta tardor t´agradarà”, ACCO, l’Associació de Comerciants d’ Oliva llança una campanya per dinamitzar el comerç en el període de la tardor premiant la fidelitat dels seus clients.

La campanya “Aquesta tardor t´agradarà” començarà el 31 d’octubre i estarà activa fins el 25 de novembre. Durant aquest període se sortejaran diàriament 50 Eur-ACCOS entre els clients que realitzen les compres en els comerços adherits a ACCO.

“Aquesta nova campanya és la nostra forma d’ enviar un missatge positiu i alegre donant les gràcies als clients que confien en els nostres comerços, que ens trien cada dia en realitzar les seues compres” – Comenta Rosa Llopis, Presidenta de l’associació.

En aquesta iniciativa participen els més de 140 comerços associats a ACCO. Comerços que ofereixen productes de qualitat, el millor preu i una atenció personalitzada i amable.

La proposta compta amb el recolzament de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva.

A més a més, el 31 d’octubre ACCO celebrarà Halloween decorant els seus aparadors i repartint dolços a tots els xiquets que visiten els comerços associats a ACCO .No oblideu les disfresses!

Al novembre l’Associació té preparades més sorpreses, com ara el llançament d’un vídeo encaminat a conscienciar el consumidor de la importància que té per a tots el consum local, així com d’altres accions que donaran pas a la campanya de Nadal.

DESCÀRREGA LA NOTA DE PREMSA EN VALENCIÀ

DESCARGA LA NOTA DE PRENSA EN CASTELLANO

Campanya ACCO OLIVA

Compartir este article

Related Posts