ACCO sortejarà entre els seus clients 3000 eur-ACCOs en la seua campanya de nadal “Estar a prop és un regal”

NOTA DE PREMSA 02/12/19

  • L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, juntament amb Confecomerç amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva presenta la seua campanya de nadal sota el lema “Estar a prop és un regal”.
  • L’associació sortejarà 3.000 eur-ACCOs repartits en 30 premis en la seua campanya nadalenca.

La campanya de nadal de l’Associació de Comerciants d’Oliva estarà novament carregada de premis amb l’objectiu de dinamitzar les compres en el comerç de proximitat. L’associació sortejarà entre les compres realitzades del 2 de desembre al 28 de desembre 30 premis que se celebraran en 2 grans sortejos els dies 21 i 28 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament. S’entregaran 2 premis de 300 eur-ACCOs, 4 premis de 200 eur-ACCOs, 8 premis de 100 eur-ACCOs i 16 premis de 50 eur-ACCOs.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, ens comenta sobre aquest tema: ”Per a la nostra associació és molt important la campanya de nadal. En la mateixa línia que la campanya actual “ÉS El seu Torn” o la nostra campanya “Local Lover d’Oliva”, continuem conscienciant al ciutadà de la importància que té el comerç en les nostres vides i premiant als ciutadans trien per a les seues compres nadalenques. Comprar a Oliva significa comprar d’una forma més sostenible reinvertint a la nostra ciutat”.

Cartell campanya Nadal 2019 ACCO OLIVA PARA WEB

L’Associació de Comerciants d’Oliva ha posat en marxa, com cada any, nombroses accions. El seu ja famós Concurs d’Aparadors de Nadal que a més dels premis atorgats per un jurat, també se celebra en Facebook on els usuaris de la xarxa social poden votar pel seu aparador favorit i tindre la possibilitat de guanyar 50 eur-ACCOs per participar. El concurs començarà el dia 10 de desembre.

Una de les accions més boniques de la campanya de nadal és la decoració dels arbres per part dels xiquets dels col·legis d’Oliva. Per tercer any consecutiu els xiquets preparen amb molt d’entusiasme i il·lusió precioses decoracions per a vestir de nadal els arbrets dels comerços associats a ACCO. El dia 11 i 12 de desembre els rebrem amb els braços oberts.
També els clients associats a la Targeta I-Més Oliva seran premiats per utilitzar la targeta en realitzar les seues compres en els comerços i-Més amb 4 targetes regal de 50€.

Presentació Campanya Nadal 2019 ACCO OLIVA

DIUMENGE 22 de desembre: Mercat de Nadal

Com cada any no pot faltar el nostre ja tradicional mercat de Nadal del Centre Històric d’Oliva que se celebrarà el diumenge 22 de desembre als carrers Major, Constitució i pleban. Un mercat amb un ambient nadalenc molt especial per a realitzar les compres de Nadal gaudint d’un ambient amb música en directe i atraccions per als més xicotets per tan sols 1 euro tot el dia, premis i sortejos amb les compres realitzades.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Balaguer, recolza aquestes iniciatives que beneficien el comerç local i desitja que tinguen una bona campanya de Nadal i Reis.

Aquest Nadal, estar a prop és un regal!

____

*VERSIÓN EN CASTELLANO

NOTA DE PRENSA 02/12/19

  • La Asociación de Comerciantes de Oliva ACCO, junto con Confecomerç con la colaboración de la concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva presenta su campaña de navidad bajo el lema “Estar cerca es un regalo”.
  • La asociación sorteará 3.000 eur-*ACCOs repartidos en 30 premios en su campaña navideña.

La campaña de navidad de la Asociación de Comerciantes de Oliva estará nuevamente cargada de premios con el objetivo de dinamizar las compras en el comercio de proximidad. La asociación sorteará entre las compras realizadas desde el 2 de diciembre hasta el 28 de diciembre 30 premios que se celebrarán en 2 grandes sorteos los días 21 y 28 de diciembre en la Plaza del Ayuntamiento. Se entregarán 2 premios de 300 eur-ACCOs, 4 premios de 200 eur-ACCOs, 8 premios de 100 eur-ACCOs y 16 premios de 50 eur-ACCOs.

Rosa Llopis, presidenta de ACCO, nos comenta: ”Para nuestra asociación es muy importante la campaña de navidad. En la misma línea que la campaña actual “ES Su Turno” o nuestra campaña “Local Lover de Oliva”, continuamos concienciando al ciudadano de la importancia que tiene el comercio en nuestras vidas y premiando a los ciudadanos que nos eligen para sus compras navideñas. Comprar en Oliva significa comprar de una forma más sostenible reinvirtiendo en nuestra ciudad”.

La Asociación de Comerciantes de Oliva ha puesto en marcha, como cada año, numerosas acciones. Su ya famoso Concurso de Escaparates de Navidad que además de los premios otorgados por un jurado, también se celebra en Facebook donde los usuarios de la red social pueden votar por su escaparate favorito y tener la posibilidad de ganar 50 eur-ACCOs por participar. El concurso empezará el día 10 de diciembre.

Una de las acciones más bonitas de la campaña de navidad es la decoración de los árboles por parte de los niños de los colegios de Oliva. Por tercer año consecutivo los niños preparan con mucho entusiasmo e ilusión preciosas decoraciones para vestir de navidad los arbolitos de los comercios asociados a ACCO. El día 11 y 12 de diciembre los recibiremos con los brazos abiertos.

También los clientes asociados a la Tarjeta I-Más Oliva serán premiados por utilizar la tarjeta al realizar sus compras en los comercios I-Más con 4 tarjetas regalo de 50€.

DOMINGO 22 de diciembre: Mercado de Navidad

Como cada año no puede faltar nuestro ya tradicional mercado de Navidad del Centro Histórico de Oliva que se celebrará el domingo 22 de diciembre a las calles Mayor, Constitución y pleban. Un mercado con un ambiente navideño muy especial para realizar las compras de Navidad disfrutando de música en directo y atracciones para los más pequeños por tan solo 1 euro todo el día. Premios y sorteos con las compras realizadas.

La regidora de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva, Yolanda Balaguer, apoya estas iniciativas que benefician el comercio local y desea que tengan una buena campaña de Navidad y Reyes.

¡Esta Navidad, estar cerca es un regalo!

Compartir este article

Related Posts