ACCO sorteja 4.000 €urACCOs en la seua campanya de nadal “Principis per a regalar amb principis”

L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO juntament amb Confecomerç i amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per l’alcaldessa Yolanda Balaguer, presenta la seua campanya de Nadal sota el lema “Principis per a regalar amb principis”. L’associació sortejarà 4.000 €urACCOs repartits en 40 premis de 100 €urACCOs.

La campanya de Nadal és un dels moments més importants per al xicotet comerç, i per aquest motiu, l’Associació de comerciants premia les compres dels seus clients. Ens convida a reflexionar de nou sobre els nostres principis com a éssers humans. Regalar amb principis, és fer una compra en els comerços més pròxims, comptar amb un tracte més humà i especialitzat, i per descomptat, més sostenible. Una compra que ens beneficia a tots com a ciutadans.

L’associació sortejarà entre les compres realitzades des de l’1 fins al 31 de desembre 4.000 €urACCOs que s’atorgaran en 2 grans sortejos els dies 17 i 31 de desembre en la plaça de l’Ajuntament. S’entregaran 40 premis de 100 €urACCOs, 20 premis en cada sorteig.

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO, ens comenta: “Aquesta campanya de Nadal és molt important per al Comerç d’Oliva, i des d’ACCO llancem aquesta campanya que té un objectiu molt important, fer-nos pensar en els nostres valors i principis i què volem per a Oliva en el futur. Cada compra en un xicotet comerç d’Oliva compta. Necessitem que les ciutadanes i ciutadans d’Oliva trien el Comerç d’Oliva, el valoren i el cuiden. Perquè a més de ser la compra més intel·ligent, és també el millor regal que podem deixar als nostres fills.”.

 

Campanya Nadal ACCO OLIVA 2022

Compartir este article

Related Posts