ACCO realitza el sorteig de nadal de la targeta i-más “Oliva, jo… encantat”

Dilluns passat 4 de gener, la Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) va dur a terme el sorteig de la Targeta Regal de 500 € entre les compres realitzades en Nadal utilitzant la targeta de fidelització i-más “Oliva, jo… encantat”.

Una vegada més la targeta i-más a través de la “Campanya de Nadal” ha premiat la fidelitat d’un dels seus clients, en aquest cas, la persona agraciada ha sigut Mª Ángeles Verdú Sanchís, la qual va realitzar la seua compra en el comerç “Punt d´Estalvi”.

La-premiada-tarjeta-i-mas-oliva-M-Angeles-Verdu-Sanchis 2015
En la imagen: La premiada Mª Ángeles Verdú Sanchís junto con Rosa Llopis, Presidenta de ACCO y el Concejal de Comercio de Oliva Pepe Salazar

El premi consisteix en una Targeta Regal amb un valor de 500€ per a realitzar les seues compres en els Comerços associats a la targeta i-més “Oliva, jo… encantat”, que compten amb més de 40 comerços en la localitat i que ha tancat la campanya nadalenca amb un total de 2.670 transaccions i 130.662 € de venda només en el mes de desembre.

Des de ACCO, agraïm a tots els clients que usen la targeta i-més “Oliva, jo…encantat” per la confiança dipositada en el comerç local d’Oliva i en els seus productes.

Descargar nota-prensa-sorteo-navidad-tarjeta-imas-oliva-castellano

Descargar nota-prensa-sorteo-navidad-tarjeta-imas-oliva-valenciano

Compartir este article

Related Posts