ACCO present en la “Fira de Fires” d’Oliva

Amb l’arribada de l’estiu, l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) celebra la Fira de Comerç amb la Nit Oberta, una nit on els comerços d’Oliva trauen les seues botigues al carrer per estar més pròxims als seus clients.

ACCO ja celebra la seua tercera edició de la “Nit Oberta”, però en aquesta ocasió serà més especial. El proper cap de setmana els carrers d’Oliva s’ompliran de gent per gaudir de la “Fira de Fires” on podrem trobar diferents actuacions i mercats, i els comerços locals associats no podien faltar a aquest esdeveniment.

En aquesta edició, ACCO ha volgut participar en la “Fira de Fires” d’Oliva” i, per això, aquest any la “Nit Oberta” tindrà lloc el dissabte 20 de juny, de 18.30h a 01.00h, en el Passeig Joan Carles I (junt a la parada de taxis).

Vora a 40 comerços ens presentaran els seus productes als millors preus i amb la garantia del teu comerç. Entre els diferents comerços trobarem roba i sabates de qualitat per a adults i xiquets, tot tipus de complements, joieries, òptiques professionals, manualitats, articles per a la llar i altres serveis locals.

Nit Oberta ACCO oliva

Leer en castellano – Nota de prensa Nit Oberta Junio 2015

Compartir este article

Related Posts