ACCO, organiza un Concurso de Poesía con motivo de la “Poefesta”

Nota de premsa

ACCO amb la cultura! És una de les frases que l’Associació de Comerciants d’Oliva està més orgullosa de poder dir, perquè cada dia augmenten els esdeveniments culturals en els quals l’associació participa. Com cada any amb la Poefesta, el Festival de Poesia d’Oliva, o el “Repte Lector de la Biblioteca Tamarit” que se celebra tots els estius des del 2015.

L’Associació està compromesa amb la ciutat, amb el seu entorn i amb les persones. Per això l’associació participa en accions que donen suport a valors de sostenibilitat, igualtat, suport a la cultura, així com la defensa del patrimoni i les tradicions.

El Concurs de Poesia tindrà com a premi 100€ €ur-ACCOS, un diploma acreditatiu i un lot de productes de la Poefesta.

Podrà participar qualsevol persona a partir de 14 anys endavant, i el poema podrà estar escrit en qualsevol idioma. Per a participar, l’associació facilita en la seua pàgina web www.accooliva.com l’enllaç tant a les bases del concurs amb tota la informació necessària com a la pàgina d’inscripció on s’adjuntarà l’arxiu amb el poema participant. La inscripció al concurs estarà oberta fins al 3 d’abril a les 20:00h.

Com ens comenta Rosa Llopis, Presidenta de l’Associació: “En l’associació, ens encanten aquest tipus d’accions. Fomentar la cultura, és crear un model de ciutat viva i activa. Una ciutat on conviu la cultura, l’oci, el comerç, la vida laboral i social, és una ciutat plena d’oportunitats, i això és el que volem per a Oliva”. “Agraïm a la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva la seua col·laboració i suport en totes les accions que duem a terme”.

Nota de prensa en castellano

ACCO amb la cultura! Es una de las frases que la Asociación de Comerciantes de Oliva está más orgullosa de poder decir, pues cada día aumentan los eventos culturales en los que la asociación participa, como cada año con el Poefesta, el Festival de Poesía de Oliva, o el “Reto Lector de La Biblioteca Tamarit” que se celebra todos los veranos desde el 2015.

La Asociación está comprometida con la ciudad, con su entorno y con las personas. Por ello la asociación participa en acciones que apoyan valores de sostenibilidad, igualdad, apoyo a la cultura, así como la defensa del patrimonio y las tradiciones.

El Concurso de Poesía tendrá como premio 100€ur-ACCOS, un diploma acreditativo y un lote de productos del Poefesta.

Podrán participar cualquier persona a partir de 14 años en adelante, y el poema podrá estar escrito en cualquier idioma. Para participar, la asociación facilita en su página web www.accooliva.com el enlace tanto a las bases del concurso con toda la información necesaria como a la página de inscripción donde se adjuntará el archivo con el poema participante. La inscripción al concurso estará abierta hasta el 3 de abril a las 20:00h.

Como nos comenta Rosa Llopis, Presidenta de la Asociación: “En la asociación, nos encantan este tipo de acciones. Fomentar la cultura, es crear un modelo de ciudad viva y activa. Una ciudad donde convive la cultura, el ocio, el comercio, la vida laboral y social, es una ciudad llena de oportunidades, y eso es lo que queremos para Oliva”, “agradecemos a la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva su colaboración y apoyo en todas las acciones que llevamos a cabo”.

Compartir este article

Related Posts