ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva, presenta la seua campanya de Nadal “365 dies amb tu… 365 regals”

ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva, presenta la seua campanya de Nadal “365 dies amb tu… 365 regals”

Des de fa uns dies Oliva llueix la seua decoració nadalenca, cintes roges i llums de Nadal decoren els carrers, un gran arbre de Nadal molt especial impera en el Parc de l´Estació i els comerciants ja han començat a decorar els seus aparadors i entrades amb catifes roges, ciris i arbres de Nadal.

I és que comença el Nadal a Oliva amb la campanya d’ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva, que aquest any ho fa amb l’eslògan: “365 dies amb tu… 365 regals”. La campanya compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Festes de l’Ajuntament d’Oliva, i enguany ve carregada de premis per animar les vendes i fer més atractives les compres nadalenques en el xicotet comerç.

Aquesta mateixa setmana se sortejaran els premis més importants, 5 premis de 365 € el 3 de desembre, i després 12 premis de 120 €, que se sortejaran en dos dies, el 10 i el 17 de desembre, a més del remat de 52 premis de 20 € que se sortejaran el 29 de desembre.

A més, com a novetat, ACCO desitja realitzar una festa de cada sorteig, per això tot el que ho vulga podrà assistir públicament als sorteigs que se celebraran els dies assenyalats anteriorment a les 14.00 h, en el Parc de l´Estació, baix el gran arbre de Nadal de l’Associació de Comerciants.

La campanya es complementa amb nombroses accions com el tradicional Mercat de Nadal el dia 18, ideal per escriure la teua carta al Pare Noel, o el concurs d’aparadors de Nadal que també se celebrarà en Facebook, amb premi inclòs per als usuaris d’aquesta xarxa social.

Especialment per als xiquets s’han programat també un fum d’activitats en diversos punts de la població el dia 23, i l’esperada visita del Pare Noel el dia 24 que recorrerà els carrers del centre històric fent feliços als més menuts.

També els associats a la Targeta I-Més Oliva tindran el seu sorteig de Nadal com cada any, un complet cap de setmana en Marina D´Or per quatre persones amb sorpreses extra. Ja saps, utilitza la teua targeta aquest Nadal!

Gener ens portarà de nou la ja mítica campanya del Tortell de Reis que a més de repartir premis, ressalta el gran treball tradicional dels nostres pastissers, i també tornaran les activitats per als infants els dies 2, 3 i 4 en diferents places de la ciutat.

En Nadal tria Comerç d’Oliva, tu sempre guanyes!

Cartel Campaña de Navidad ACCO OLIVA 2016DESCARGA VERSIÓN EN CASTELLANO: campana-navidad-2016-acco-castellano

Compartir este article

Related Posts