ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva amb el suport de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva s’uneixen a la campanya “Comerç Local, Comerç Brutal”

ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva amb el suport de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament des suma a la campanya “més brutal del comerç local” de la mà de la Diputació de València i Unió Gremial en la qual se sortejaran 50 carros de la compra entre els seus clients.

Els carros, fabricats per la marca alacantina Rolser, han sigut dissenyats per quatre artistes valencians que han sabut crear unes imatges trencadores i cridaneres per a la campanya, conjuminant tradició i modernitat. Dos conceptes que van de la mà en el comerç local d’Oliva, on conviuen l’atenció personalitzada, professional i pròxima amb les noves tecnologies i el comerç en línia.

Així va quedar palés en la roda de premsa que va tindre lloc el passat 25 de març a la “Casa Maians”, on van assistir l’alcalde d’Oliva, David González, la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, la presidenta d’ACCO (Associació de Comerciants d’Oliva), Rosa Llopis, i el president d’Unió Gremial, Juan Motilla.

Presentación campaña Comerç Local, Comerç Brutal - ACCO OLIVA

Els 50 “carros brutals” se sortejaran el pròxim 17 d’abril, entre la clientela que realitze compres en els comerços associats a ACCO des del dilluns 29 de març fins al divendres 16 d’abril. El sorteig se celebrarà el dissabte 17 d’abril i les persones guanyadores es publicaran en les xarxes socials de l’associació.

Rosa Llopis comenta: «La campanya “Comerç Local, Comerç Brutal” és ideal per a impulsar les vendes en aquesta època de l’any. Molts negocis estan passant dificultats, per la situació de l’actual pandèmia, i el teixit econòmic de la ciutat està molt feble. Necessitem impulsos continus per a ajudar a reflotar a tot el comerç. No podem oblidar que el comerç local és un motor molt important de la nostra ciutat. Esperem que els clients acullen aquesta campanya amb entusiasme.»

“Des de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum donem suport a totes les iniciatives que impulse el comerç de proximitat i dinamitzen el consum local, perquè són, a més del futur de moltes famílies amb una tradició ancestral del sector, un pilar important de l’economia del nostre poble. Participa en aquesta campanya i, com sempre, #compra local i eixiràs guanyant!” Apunta Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercats i Consum.

Compartir este article

Related Posts