ACCO celebra el Dia la Mare amb sortejos d’eur-accos en els comerços associats

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva dirigida per la mateixa alcaldessa, Yolanda Balaguer, enceta una campanya per a dinamitzar les vendes en el comerç local, amb motiu de la celebració del “Dia de la Mare”. Per cada compra realitzada en els comerços associats a ACCO, el client emplenarà una papereta del sorteig de 150 €ur-ACCOs repartits en tres premis de 50 €ur-ACCOs cadascun, per a consumir en els comerços associats.

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO, comenta: “En el xicotet comerç tenim l’avantatge d’oferir productes únics i personalitzats per al Dia de la Mare, que no es troben en les grans cadenes comercials. Amb aquesta campanya volem fer saber als clients que el xicotet comerç és una opció sòlida i a més, podem brindar un servei excepcional i una experiència de compra personalitzada, incentivant amb un nou sorteig que acudisquen a les nostres botigues.”

L’alcaldessa i regidora de Comerç, Mercats i Consum ha posat en valor la tasca desenvolupada tant des del departament que encapçala com l’Associació de Comerciants d’Oliva per contribuir a potenciar el comerç local d’Oliva en dades i festius assenyalats. “El Dia de la Mare és una bona oportunitat per acudir a la nostra botiga o comerç de confiança, adquirir un regal personalitzat, donar suport als empresaris i empresàries d’Oliva i mostrar el nostre afecte i estima a la nostra família” ha afegit.

La campanya estarà activa des del 19 d’abril fins al 6 de maig, dia en què se celebrarà el sorteig. Els guanyadors i guanyadores seran comunicats a través de la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerciants d’Oliva.

Bases disponibles en www.accooliva.com

___

Versión castellano:

ACCO celebra el Día la Madre con sorteos de eur-accos en los comercios asociados

La Asociación de Comerciantes de Oliva (ACCO), junto con la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva dirigida por la misma alcaldesa, Yolanda Balaguer, comienza una campaña para dinamizar las ventas en el comercio local, con motivo de la celebración del “Día de la Madre”. Por cada compra realizada en los comercios asociados a ACCO, el cliente rellenará una papeleta del sorteo de 150 €ur-ACCOs repartidos en tres premios de 50 €ur-ACCOs cada uno, para consumir en los comercios asociados.

Fanny Sanchis, presidenta de ACCO, comenta: “En el pequeño comercio tenemos la ventaja de ofrecer productos únicos y personalizados para el Día de la Madre, que no se encuentran en las grandes cadenas comerciales. Con esta campaña queremos hacer saber a los clientes que el pequeño comercio es una opción sólida y además, podemos brindar un servicio excepcional y una experiencia de compra personalizada, incentivando con un nuevo sorteo que acudan en nuestras tiendas.”

La alcaldesa y regidora de Comercio, Mercados y Consumo ha puesto en valor la tarea desarrollada tanto desde el departamento que encabeza como la Asociación de Comerciantes de Oliva para contribuir a potenciar el comercio local de Oliva en datos y festivos señalados. “El Día de la Madre es una buena oportunidad para acudir a nuestra tienda o comercio de confianza, adquirir un regalo personalizado, apoyar a los empresarios y empresarias de Oliva y mostrar nuestro afecto y aprecio a nuestra familia” ha añadido.

La campaña estará activa desde el 19 de abril hasta el 6 de mayo, día en que se celebrará el sorteo. Los ganadores y ganadoras serán comunicados a través de la página de Facebook de la Asociación de Comerciantes de Oliva.

ACCO OLIVA - Cartel campaña día de la madre 2023

 

Compartir este article

Related Posts