ACCO celebra el Dia del Pare

📣ACCO celebra el Dia del Pare i sorteja tres premis de 50 €ur-ACCOs entre la seua clientela
👨L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració del Departament de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, llança una campanya per a potenciar les vendes en el comerç local amb motiu de la celebració de Sant Josep, Dia del Pare.
👉Per cada compra realitzada en els establiments associats a ACCO, el client o clienta emplenarà una papereta per a participar del sorteig de tres premis de 50 €ur-ACCOS. Aquesta campanya estarà disponible des del 6 fins al 18 de març, dia en què es farà el sorteig.

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO, assenyala que “el millor regal per al Dia del Pare és passar temps amb ell en un dia tan especial, però com en qualsevol celebració, no li pot faltar un regal bonic que li diga que has estat pensant en ell i que li agraeixes tot el que fa per tu, i els regals més bonics i personalitzats estan en els comerços associats a ACCO.”

#acco #oliva #diadelpare #faes
——

📣ACCO celebra el Día del Padre y sortea tres premios de 50 €ur-ACCOs entre su clientela
👨La Asociación de Comerciantes de Oliva (ACCO), con la colaboración del Departamento de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva, lanza una campaña para potenciar las ventas en el comercio local con motivo de la celebración de San José, Día del Padre.
👉Por cada compra realizada en los establecimientos asociados a ACCO, el cliente o clienta rellenará una papeleta para participar del sorteo de tres premios de 50 €ur-ACCOS. Esta campaña estará disponible desde el 6 hasta el 18 de marzo, día en que se hará el sorteo.

ACCO celebra el dia del pare

Compartir este article

Related Posts