ACCO CELEBRA EL DIA DEL PARE SORTEJANT 5 PREMIS ENTRE ELS SEUS CLIENTS

Nota premsa

L´associació de comerciants d’Oliva (ACCO) i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva llancen una nova campanya per a potenciar les vendes en el comerç local amb motiu de la celebració del “Dia del Pare”.

Per cada compra realitzada en els comerços associats a ACCO, el client emplenarà en el mateix comerç una papereta per al sorteig dels 5 premis de 20 €ur-ACCOS amb els quals l’associació premia als seus clients com ja és habitual.

“Aquest és un esdeveniment molt especial, igual que el dia de la mare, una manera de reforçar les relacions familiars i agrair l’esforç que cada dia realitzen els pares pels fills. I en això nostres comerciants tenen avantatge perquè coneixem als nostres clients, a les seues famílies, a vegades a diverses generacions, és a dir, que ens toca de prop i per tant podem ajudar a triar el regal perfecte.”

“El comerç d’Oliva és un comerç molt especialitzat on pots trobar tot tipus de regals per a qualsevol hobby, esport, moda, accessoris, decoració, perfumeria, els regals de sempre i els més originals i personalitzats, i amb la seguretat que ofereix el comprar en el teu comerç de sempre. Amb la qualitat que els nostres clients mereixen i al millor preu”. Tampoc ens oblidem que el dia del pare és també el dia de San José. La nostra felicitació a tots els Pepes, Pepas, Josefas, Josefinas, i per descomptat als fallers i falleres – Ens comenta Rosa Llopis, Presidenta de ACCO.

La campanya acabarà el dia 19 de març i el dia 20 es realitzarà la celebració del sorteig dels 5 premis. Els guanyadors seran comunicats a través de la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerciants d’Oliva.

Nota de prensa en castellano

ACCO CELEBRA EL DÍA DEL PADRE SORTEANDO 5 PREMIOS ENTRE SUS CLIENTES

La associación de comerciantes de Oliva (ACCO) y la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva lanzan una nueva campaña para potenciar las ventas en el comercio local con motivo de la celebración del “Día del Padre”.

Por cada compra realizada en los comercios asociados a ACCO, el cliente rellenará en el mismo comercio una papeleta para el sorteo de 5 premios de 20€ur-ACCOS con los que la asociación premia a sus clientes como ya es habitual.

“Este es un evento muy especial, al igual que el día de la madre, una forma de reforzar las relaciones familiares y agradecer el esfuerzo que cada día realizan los padres por los hijos. Y en esto nuestros comerciantes tienen ventaja porque conocemos a nuestros clientes, a sus familias, a veces a varias generaciones, es decir, que nos toca de cerca y por lo tanto podemos ayudar a elegir el regalo perfecto.”

“El comercio de Oliva es un comercio muy especializado donde puedes encontrar todo tipo de regalos para cualquier afición, deporte, prenda de moda, accesorios, decoración, perfumería, los regalos de siempre y los más originales y personalizados, y con la seguridad que ofrece el comprar en tu comercio de siempre. Con la calidad que nuestros clientes merecen y al mejor precio”. Tampoco nos olvidamos que el día del padre es también el día de San Jose. Nuestra felicitación a todos los Pepes, Pepas, Josefas, Josefinas, y por supuesto a los falleros y falleras – Nos comenta Rosa Llopis, Presidenta de ACCO.

La campaña terminará el día 19 de marzo y el día 20 se realizará la celebración del sorteo de los 5 premios. Los ganadores serán comunicados a través de la página de Facebook de la Asociación de Comerciantes de Oliva.

 

Compartir este article

Related Posts