ACCO CELEBRA EL DIA DEL PARE I SORTEJA 300 €ur-ACCOs entre els seus clients

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, llança una campanya per a potenciar les vendes en el comerç local, amb motiu de la celebració del “Dia del Pare i Sant Josep”.
Per cada compra realitzada en els comerços associats a ACCO, el client emplenarà una papereta per al sorteig de 3 premis de 100 €ur-ACCOs, del 9 al 18 de març.
Rosa Llopis, presidenta d’ACCO ens comenta: “Estem en un moment en què és important recordar l’amor que sentim pels nostres, per això no pot faltar un detall en un dia tan especial com el dia del pare. En els nostres comerços es poden trobar tota classe de regals, originals i personalitzats. Cal no oblidar que comprar local, ens beneficia a tots”.
Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, per la seua banda ha declarat: “Sabem que són temps difícils per a moltes famílies, però a Oliva es poden trobar detalls per a totes les butxaques. Animem a la ciutadania a consumir local i tindre un detall amb les persones estimades.”
Dissabte 20 de març es realitzarà el sorteig. Es contactarà directament amb les persones guanyadores i es publicaran en les xarxes socials de l’Associació de Comerciants d’Oliva el mateix dia.
Cartell ACCO OLIVA Dia del pare 2021

VERSIÓN CASTELLANO


ACCO CELEBRA EL DÍA DEL PADRE Y SORTEA 300 €ur-ACCOs entre sus clientes.
La Asociación de Comerciantes de Oliva (ACCO), con la colaboración de la Delegación de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva, lanza una campaña para potenciar las ventas en el comercio local, con motivo de la celebración del “Día del Padre y Sant Josep”.
Por cada compra realizada en los comercios asociados a ACCO, el cliente rellenará una papeleta para el sorteo de 3 premios de 100 €ur-ACCOs, del 9 al 18 de marzo.
Rosa Llopis, presidenta de ACCO nos comenta: “Estamos en un momento en que es importante recordar el amor que sentimos por los nuestros, por eso no puede faltar un detalle en un día tan especial como el día del padre. En nuestros comercios se pueden encontrar toda clase de regalos, originales y personalizados. No debemos olvidar que comprar local, nos beneficia a todos”.
Yolanda Balaguer, regidora de Comercio, por su parte ha declarado: “Sabemos que son tiempos difíciles para muchas familias, pero en Oliva se pueden encontrar detalles para todos los bolsillos. Animamos a la ciudadanía a consumir local y tener un detalle con las personas amadas.”
El sábado 20 de marzo se realizará el sorteo. Se contactará directamente con las personas ganadoras y se publicarán en las redes sociales de la Asociación de Comerciantes de Oliva el mismo día.
Compartir este article

Related Posts