ACCO celebra el Dia de la Mare en el cap de setmana del Poefesta i les Creus de Maig

La Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), ha preparat per a diumenge que ve 01-05-16, dia de la MARE, un detall per a agrair les seues compres en el comerç associat d’Oliva.

Durant el cap de setmana es regalaran a totes les mares una planta juntament amb les seues compres. Més de 70 comerços i unes 1000 plantes seran repartides durant el cap de setmana i decoraran amb els poemes del “Poefesta” els nostres comerços. Tot un luxe per als sentits!

I és que arriba a Oliva el ”POEFESTA”, XII Festival de Poesia d’Oliva, que se celebrarà del 28 al 30 d’abril i que atrau cada any a milers de visitants tant nacionals com a internacionals. Per aquest motiu els nostres comerços s’han posat a la feina, en aquest cas, literària, per a delectar-nos amb els seus aparadors plens de poesia i màgia. Podràs gaudir dels aparadors decorats a partir del dilluns 25 d’abril.

A més en aquesta edició comptem amb una novetat, un concurs d’aparadors en el qual serà el propi públic del Poefesta el que trie l’aparador guanyador a través d’un mural amb les imatges dels aparadors que s’exposarà en tots els actes del Poefesta. L’aparador guanyador serà premiat amb dos exemplars de poemes signats i dedicats pels autors. ACCO amb la cultura!.

I com no hi ha dos sense tres. El diumenge 1 de maig, dia de la mare, se celebra a Oliva el “XVII Concurs de les Creus de Maig”, un acte preciós ple de tradició dins del programa dels festes del Crist de Sant Roc, Un autèntic plaure recórrer els nostres carrers engalanats amb aquests monuments realitzats amb flors naturals i fresques, on es premia el disseny, el colorit, la composició i l’originalitat.

Com tots els anys, l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) atorgarà un premi de 150 EUR-ACCOS a la creu guanyadora que serà triada mitjançant un jurat expert en belles arts.

Un cap de setmana perfecte per a vindre a Oliva i gaudir de l’ambient, de l’oferta cultural i dels comerços de la nostra ciutat.

ACCO celebra el Dia de la Mare en el cap de setmana del Poefesta i les Creus de Maig

Compartir este article

Related Posts