ACCO Celebra el dia de la mare amb sortejos en els comerços associats i en Facebook

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, que gestiona Yolanda Balaguer, llancen una nova campanya per a potenciar les vendes en el comerç local amb motiu de la celebració del “Dia de la Mare”.

Per a premiar als seus clients, per cada compra realitzada en els comerços associats a ACCO, el client emplenarà una papereta per al sorteig de 300 €urACCOs, repartits en 6 premis de 50 €urACCOs cadascun, per a consumir en els comerços associats dels sectors de bellesa, alimentació i oci.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, comenta: “El dia de la mare sempre ha sigut un dia molt especial. Un dia per a agrair a les mares tot l’amor, l’esforç i sacrificis que fan pels seus fills. I no ens oblidem que les mares són les nostres millors clientes, sempre triant el comerç de proximitat com a primera opció. Per aquest motiu, hem ideat els premis de la campanya, perquè a més del regal perfecte que reben per part dels seus fills i filles, reben també un dels premis de 50 €urACCOs perquè puguen consumir-los en els comerços associats que trien, dels sectors de bellesa, alimentació i oci pertanyents a la nostra associació. Esperem tindre a 6 mamàs premiades, perquè elles s’ho mereixen tot.”

No hi ha dubte que tots els dies són dies de les mares, però per què no aprofitar i reconéixer-los, en aquest dia especial, el nostre afecte i estima amb un detall del comerç local que els nostres comerciants et sabran aconsellar perquè si alguna cosa té el nostre comerç local és que ens coneixen i saben personalitzar els nostres regals. I si a més podem guanyar un premi de 50 EurACCOs; a què esperem!” Apunta Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva.

L’Associació també té un sorteig molt divertit preparat per a llançar en Facebook en els pròxims dies, on se sortejaran entre els participants 100€urACCOs.

La campanya estarà activa des del 19 al 29 d’abril. El sorteig es realitzarà el 30 d’abril. Les persones guanyadores es comunicaran a través de la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerciants d’Oliva.

Campaña Día de la Madre - ACCO OLIVA

 

Compartir este article

Related Posts