ACCO amb la “Mocadorà”, sorteig de 15 mocadoraes conmemorativas

El 9 d’Octubre, els valencians i valencianes celebrem també Sant Donís, dia dels enamorats valencians i patró dels mestres confiters.

L’ajuntament d’oliva amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ha organitzat el sorteig de 15 mocadoraes commemoratives. El sorteig es realitzarà entre tots aquells que realitzen compres en els comerços associats, del 1 al 7 d’octubre.

👉Ompli la papereta en els comerços associats i el dia 8 publicarem els guanyadors. Consulta els comerços associats en www.accooliva.com

🍎🍐🍊🍋🌽🥑🍆🍇🍉Delicioses “Mocadoraes” elaborades per:

✔️ Blat i Sucre
✔️ Sant Vicent pastisseria
✔️ Miss Eventos Dulces

___

El 9 de octubre los valencianos y valencianas celebramos también Sant Donís, día de los enamorados valencianos y patrón de los Maestros Confiteros.

El ayuntamiento de Oliva en colaboración con la Asociación de Comerciantes de Oliva ha organizado el sorteo de 15 «mocadoraes» conmemorativas. El sorteo se realizará entre todos aquellos que realicen compras en los comercios asociados, del 1 al 7 de octubre.

👉Rellena la papeleta en los comercios asociados y el día 8 publicaremos los ganadores. Consulta los comercios asociados en www.accooliva.com

🍎🍐🍊🍋🌽🥑🍆🍇🍉Deliciosas “Mocadoraes” elaboradas por:

✔️ Blat i Sucre
✔️ Sant Vicent pastisseria
✔️ Miss Eventos Dulces

Compartir este article

Related Posts