29a Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva i 14a Matinal Motera d’Oliva

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha presentat aquest matí la 29a Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny, i 1 de juliol. La Fira inclourà també la 14a Matinal Motera d’Oliva, el mateix diumenge.

La Fira del Motor està organitzada per la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. La Matinal està organitzada per primera vegada directament per la mateixa Regidoria de Comerç, i comptarà amb el patrocini de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO i la col·laboració de l’Associació Amics de les Motos Clàssiques d’Oliva.

Per això Pepe Salazar ha estat acompanyat en la presentació pel president de l’Associació Amics de les Motos Clàssiques d’Oliva, Paco Soqueta, i per la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, molt satisfeta per la seua col·laboració en la Matinal “perquè ACCO vol estar present en tots els esdeveniments de la ciutat. El comerç és fonamental en la vida de les ciutats, per això els comerciants d’Oliva volem formar part de totes les festes i celebracions destacades del nostre poble.”

Una Fira del Motor totalment consolidada i estable

El regidor de Comerç ha presentat la 29a Fira del Motor i la Maquinària Industrial com un esdeveniment “absolutament consolidat i estable, amb una participació d’unes 60 marques, i no només del sector de l’automòbil nou, de quilòmetre zero i d’ocasió, que tenim pràcticament totes les primeres marques, sinó també de vehicles elèctrics i híbrids, i recàrrega de vehicles elèctrics, escúters elèctrics, i accessoris per a vehicles per a persones amb minusvalidesa, també de competició, a més de motos, furgonetes, caravanes i autocaravanes, tractors, maquinària industrial i agrícola, productes per a casa amb motor, accessoris i llavat d’automòbils, etc.”

“Sobretot destaca”, afegia Salazar, “l’oferta de vehicles elèctrics i híbrids. De fet algunes marques ja aposten quasi exclusivament per aquest tipus de vehicles, especialment els híbrids, que s’està veient que funcionen molt bé, redueixen el consum en un 50%, i de fet ja en trobem molts al carrer.”

“A més oferim un gran espai de 14.000 metres quadrats, tancat i vigilat, a les empreses participants, cosa que agraeixen molt, i bona prova és que els nostres participants es mantenen any rere any. Per descomptat hem de destacar l’important increment en les vendes que van tindre l’any passat, i que enguany esperem superar. Perquè no hem d’oblidar els importants descomptes especials que s’apliquen als vehicles per ser la Fira del Motor d’Oliva”, destacava el responsable municipal.

La Fira del Motor i la Maquinària Industrial tindrà lloc, un any més, en el recinte firal a l’aire lliure del passeig d’Oliva (Lluís Vives, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster).

El recinte de la Fira del Motor i la Maquinària Industrial d’Oliva estarà obert al públic en el següent horari:
– Divendres, 29 de juny, de 19.00 a 22.30 h.
-Dissabte, 30 de juny, de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.
-Diumenge, 1 de juliol, de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.

L’acte d’inauguració oficial de la XXIX Fira serà el dissabte, 30 de juny, a les 12.00 h a l’entrada del recinte firal.

El regidor ha volgut agrair a totes les associacions i col·lectius que participen i col·laboren, tant en Fira del Motor com en la Matinal Motera, el seu treball “perquè contribueixen a fer Oliva gran, a tindre una festa de la qual tots podem disfrutar, i també a donar treball als nostres comerços, bars i restaurants”.

Fira del Motor Oliva 2018

 

14a Matinal Motera el diumenge 1 de juliol

Pel que fa a les activitats previstes en la Matinal del diumenge, tindrem concentració al parc de l’Estació i voltants des de les 8.00 h. A partir de les 9.00 h començarà a servir-se l’esmorzar al passeig de Jaume I, amb torrà i música en directe. Per només 9 euros, cada participant tindrà dret a un entrepà, una camiseta i dues begudes. A les 12.00 h està previst que tinga lloc la volta en moto fins a la platja. I a partir de les 13.00 h començarà l’espectacle d’acrobàcies sobre dues rodes d’Emilio Zamora, de l’equip Ducati.

Cal recordar que la Matinal Motera d’Oliva és una de les més importants del calendari valencià, tant per la seua bona organització com pel nombre de participants, que enguany espera superar les 1.500 motos d’edicions anteriors.

El regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar, ha volgut agrair el seu suport a totes les persones que estan treballant perquè la Matinal Motera d’Oliva siga tot un èxit, i convidar a tots els ciutadans d’Oliva i la Safor, i les comarques veïnes a disfrutar de la nostra Matinal Motera i Fira del Motor d’Oliva del 29 de juny a l’1 de juliol.

ARTELL-MATINAL-MOTERA-OLIVA-2018

Compartir este article

Related Posts