Oliva posa en marxa la III fase dels xecs #Comptemambtu amb més de 100.000 euros en circulació per a gastar en el comerç local

  • L’Ajuntament d’Oliva ha posat a disposició de la ciutadania la III Fase dels Xecs #comptemambtu en el marc de la campanya d’activació del comerç local #Jocompreaoliva, amb més de 70 establiments adherits.

Oliva, 5 de setembre de 2022. La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, dirigida per la mateixa alcaldessa, Yolanda Balaguer, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, ha iniciat aquest dimarts la tercera fase dels xecs #Comptemambtu dins de la campanya #JoCompreaOliva. Aquesta campanya, que ha tingut gran acollida en anteriors edicions, amb una inversió directa de l’ajuntament en el sector comercial de vora 200.000 €, des de 2020, i que s’han convertit en una inversió per als comerços de més del 100%, amb l’objectiu clar d’incentivar i promoure el comerç local i el consum de proximitat, «forma part d’una planificació d’actuacions d’incentivació del comerç local, posant en moviment, per tercera vegada, els xecs #Comptemambtu, amb l’objectiu d’activar les vendes i el consum local així com fer més atractiu el comerç d’Oliva.» Ha declarat l’alcaldessa i responsable de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer.

L’Ajuntament d’Oliva destinarà, en aquesta tercera fase, 50.000 euros del pressupost municipal a aquesta fase de la campanya dels xecs #ComptemAmbTu d’activació del comerç local, la qual cosa suposarà uns ingressos de més de 120.000 euros al sector comercial d’Oliva.

L’operativa d’aquesta campanya consisteix en un inventari d’establiments susceptibles de beneficiar-se d’aquesta iniciativa, que manifesten la seua voluntat d’integrar-se, així com de la població local consumidora potencial. L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, per altra banda, gestionarà un sistema de compra de xecs #Comptemambtu àgil i econòmic en diversos punts d’atenció personalitzada i un sistema de comprovació d’ús d’aquests xecs als comerços locals prèviament adherits a la iniciativa.

Els punts de venda dels xecs són

  • Roseta Calçat
  • Electrodomésticos Barreres
  • Atypical
  • Martínez Momparler
  • Arpe òptica
  • Caché
  • Oleyo creativa, on també es repartiran fullets informatius sobre els 65 comerços adherits on poder bescanviar-los. Llistat en aquest enllaç: https://bit.ly/3qdstor

La població consumidora i interessada a participar d’aquesta campanya, major de 18 anys i empadronada a Oliva, podrà realitzar les seues compres amb xecs de 25 euros per unitat, amb un màxim de 2 per persona, els quals es convertiran en 4 xecs de 25 euros (màxim 100 euros) per poder gastar als establiments comercials adherits. Un total de 65 comerços d’Oliva han volgut participar i beneficiar-se en aquesta tercera fase de la campanya #Jocompreaoliva, on es podran gastar els xecs #comptemambtu.

Segons la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, Fany Sanchis, «des d’ACCO valorem molt positivament aquests tipus d’iniciatives que a més a més, tenen molt bona rebuda entre la ciutadania i els comerços d’Oliva. En aquesta ocasió iniciem la tercera fase de la campanya d’incentivació del comerç local i esperem que en siguen moltes més en un futur».

campanya xecs comptemambtu nota de premsa

Per altra banda, l’alcaldessa i responsable de comerç, Yolanda Balaguer, assegura que «la campanya pretén recuperar la facturació del teixit comercial, que ha baixat durant els últims anys a conseqüència de la crisi sanitària, atorgant un marge d’oxigenació en benefici de les famílies d’Oliva. Tot això és per evitar en la mesura del possible el tancament massiu d’establiments, mitigar el creixement de la desocupació i reforçar l’economia d’Oliva i de la seua ciutadania».

 

 

Compartir este article

Related Posts