El dissabte i diumenge 11 i 12 de setembre se celebrarà la IX Fira de les Súper Rebaixes organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per Yolanda Balaguer, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO).

En aquesta edició, 21 comerços oferiran als visitants productes i servicis actuals de màxima qualitat amb grans descomptes i promocions. Una gran gamma de productes es podrà trobar en aquesta 9a edició de la Fira: moda per a dona, home, jove, xiquets i nadons, sabateria, llenceria, joies, roba i equipament esportiu, calçat, mobles i decoració.

La fira comptarà com en passades edicions amb la venda de €ur-ACCOs. L’Associació de Comerciants d’Oliva posarà en circulació per a aquesta iniciativa 3.000 €ur-ACCOs durant el cap de setmana. Els visitants podran adquirir 30 €ur-ACCOs al preu de 20 €. Suposarà un estalvi d’un 33.3%. Els €ur-ACCOs podran gastar-se en qualsevol comerç de la fira durant el dissabte i el diumenge. A més amb les compres realitzades, els clients podran participar en 4 SORTEJOS DE 100 €ur-ACCOs i moltes més sorpreses.

Els comerços que estaran presents en aquesta edició de la Fira de les Súper Rebaixes són: Arpe óptica, Atypical, Cache, Candela, Coqueta, D-or Showroom, Gauss, Íntima, La Joia, La Vila Mobles, Marfil, Mavi Robes, Medes Sport, Mira-m Mayoral, Món Menut, Nadons Shop, Original Regals, Rafael Moda, Rosa Dona, Roseta Calçats i Gregori Motor.

——–

El sábado y domingo 11 y 12 de septiembre se celebrará la IX Feria de las Súper Rebajas organizada por la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo, con la colaboración de la Asociación de Comerciantes de Oliva (ACCO).

La feria contará como en pasadas ediciones con la venta de €ur-ACCOs. La Asociación de Comerciantes de Oliva pondrá en circulación para esta iniciativa 3.000 €ur-ACCOs durante el fin de semana. Los visitantes podrán adquirir 30 €ur-ACCOs al precio de 20 €. Supondrá un ahorro de un 33.3%. Los €ur-ACCOs podrán gastarse en cualquier comercio de la feria, sábado y domingo. Además con las compras realizadas, los clientes podrán participar en 4 SORTEOS DE 100 €ur-ACCOs y muchas más sorpresas.