L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO juntament amb Confecomerç i amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per l’alcaldessa Yolanda Balaguer, presenta la seua campanya de Nadal sota el lema “Principis per a regalar amb principis”. L’associació sortejarà 4.000 €urACCOs repartits en 40 premis de 100 €urACCOs.

La campanya de Nadal és un dels moments més importants per al xicotet comerç, i per aquest motiu, l’Associació de comerciants premia les compres dels seus clients. Ens convida a reflexionar de nou sobre els nostres principis com a éssers humans. Regalar amb principis, és fer una compra en els comerços més pròxims, comptar amb un tracte més humà i especialitzat, i per descomptat, més sostenible. Una compra que ens beneficia a tots com a ciutadans.

L’associació sortejarà entre les compres realitzades des de l’1 fins al 31 de desembre 4.000 €urACCOs que s’atorgaran en 2 grans sortejos els dies 17 i 31 de desembre en la plaça de l’Ajuntament. S’entregaran 40 premis de 100 €urACCOs, 20 premis en cada sorteig.

Lugar: Oliva