“Aquest Nadal, cuidem el que és nostre” i per això, per què volem cuidar els nostres clients com vosaltres cuideu del xicotet comerç, l’Associació de Comerciants d’Oliva sortejarà entre els seus clients 4000 €ur-ACCOs.
Amb aquesta campanya de Nadal pretenem dinamitzar les compres en el comerç de proximitat, i premiar els nostres clients clients, per a la qual cosa comptem amb la col·laboració de CONFECOMERÇ CV i de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva.
ACCO sortejarà entre les compres realitzades del 3 al 29 de desembre 40 premis que s’atorgaran en dos grans sortejos els dies 18 i 30 de desembre a la plaça de l’Ajuntament. Es lliuraran 40 premis de 100 €urACCOs, 20 premis en cada sorteig.
«Animem la ciutadania a triar el comerç d’Oliva per a les seues compres nadalenques. Una elecció que repercutix positivament en tots els ciutadans, en els negocis i en la nostra ciutat», ha assegurat Rosa Llopis, presidenta d’ACCO.
“Comprar al xicotet comerç és sinònim de fer un consum responsable, de contribuir a l’economia local, crear llocs de treball i de cuidar del nostre medi ambient. Des de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, seguirem posant totes les facilitats possibles als consumidors perquè acudisquen a les tendes de barri i mantindre així viva la nostra ciutat” ha afirmat la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer.