L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva han organitzat a partir del pròxim dilluns, 29 de juny, la campanya de rebaixes d’estiu que premiarà les compres en els comerços associats amb 3.000 €ur-ACCOs repartits en 30 premis de 100 €ur-ACCOs fins al 31 de juliol.

El públic podrà trobar productes d’aquesta temporada a preus insuperables de sectors com ara moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, reformes en la llar, productes per a mascotes i molts més negocis associats que se sumen a aquesta campanya per a premiar a la seua clientela.

Les persones que compren, i emplenen paperetes del sorteig, en els comerços associats a ACCO, participaran en el sorteig que se celebrarà el dissabte 1 d’agost.

——————
La Asociación de Comerciantes de Oliva junto con la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva han organizado a partir del próximo lunes, 29 de junio, la campaña de rebajas de verano que premiará las compras en los comercios asociados con 3.000 €ur-*ACCOs repartidos en 30 premios de 100 €ur-*ACCOs hasta el 31 de julio.

El público podrá encontrar productos de esta temporada a precios insuperables de sectores como por ejemplo moda, calzado, lencería, puericultura y moda infantil, juguetes, hogar, muebles, decoración, electrónica y electrodomésticos, floristerías, joyerías, perfumería, manualidades, reparación de móviles, fotografía, librerías, informática y diseño gráfico, ferretería, reformas en el hogar, productos para mascotas y muchos más negocios asociados que se suman a esta campaña para premiar a su clientela.

Las personas que compren, y rellenen papeletas del sorteo, en los comercios asociados a ACCO, participarán en el sorteo que se celebrará el sábado 1 de agosto.

Lugar: Comercio y negocios adosciados a ACCO OLIVA