ACCO, LA ASOCIACIÓN DE COMERCIANTES DE OLIVA IMPULSA JUNTO A CONFECOMERÇ CV LA CAMPAÑA “UN FUTURO MENOS BLACK” CON PREMIOS EN VALES DE COMPRA QUE SUMAN 15.000 EUROS PARA TODA LA COMUNITAT

La iniciativa es desenvoluparà des del 16 al 29 de novembre en els comerços associats que participen en aquesta acció.
•Per la compra mínima de 10 €, els clients podran participar en un sorteig a escala provincial d’1 val de 1.000 € i 20 de 200 € a canviar en compres en el comerç local.
•La campanya autonòmica compta amb premis per valor de 15.000 euros, repartits en 5.000€ per cada província (Castelló, València i Alacant).
El sistema de participació per als clients és senzill: fer una compra mínima de 10 € en un dels comerços participants durant el període de la campanya, realitzar una foto del tiquet de compra o bé guardar el tiquet si és electrònic, entrar en la plataforma del sorteig https://comerciopromos.es/, emplenar les dades sol•licitades (nom, cognoms, telèfon, mail, comerç i ciutat on s’ha efectuat la compra) i finalment, pujar el tiquet de compra.
El 30 de novembre se celebrarà el sorteig. La informació es podrà consultar en la web de Confecomerç CV on es podran consultar les bases d’aquesta acció.
El guanyador haurà de mostrar el tiquet de compra, prèviament a l’obtenció del premi, que haurà de gastar en els comerços associats que s’hagen sumat a la iniciativa en el període comprés de l’1 al 5 de desembre de 2020.
Els comerços associats a ACCO que participen en la campanya lluiran un identificatiu en els seus aparadors, unes atractives estreles i mostraran cartells informatius “El Black Friday del xicotet comerç porta el premi més gran: 15.000 € i #UnFuturoMenosBlack”.