El diumenge 19 de desembre, el carrer Major d’Oliva s’omplirà de parades del xicotet comerç i de diverses associacions, jocs infantils, música i sorpreses. 

Des dels Departaments de Comerç, Mercats i Consum i de Benestar Social, que encapçalen Yolanda Balaguer i Yolanda Navarro, respectivament, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva i la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques, que encapçala Julio Llorca, s’ha organitzat per a aquest diumenge, 19 de desembre al carrer Major, un Mercat Solidari.

El mercat tindrà parades dels comerços Rafael moda, Atypical, Mon menut, Art events galery, Punt Natural, Caché, La joia, Arpe óptica, Maria Rosa Salelles i Íntima, que donaran el 5% de les vendes dels €urACCOs a benefici de les associacions benèfiques que participen en el mateix mercat.

En el mercat, per tant, es podran adquirir els famosos €urACCOs, per valor de 30 euros, pagant només 20 euros; els dits €urACCOs es podran utilitzar en els comerços associats a ACCO, fins al dia 5 de gener.

Des de Benestar Social, es comptarà amb la participació d’Afisa, Espurna, Asmisaf, AECC, Col·lectiu öbertament i Aefat. També han volgut participar els festers del Rebollet, l’Associació Betlemista d’Oliva i la Llar dels Jubilats.

Per tal d’acompanyar el mercat, a les 12 hores, l’Associació Artístico-Musical d’Oliva, farà el seu tradicional concert de Nadal al Pàrquing de l’Enginy, i a les 18 hores, serà el MEGOC l’encarregat de posar la música. A més, els més menuts podran gaudir també de jocs, atraccions infantils i de les parades de dolços i llepolies.