“Fem gran el xicotet comerç” és l’eslògan que l’associació ha escollit per a difondre a través de les xarxes socials als seus 125 associats mitjançant campanyes per sectors, que han de contindre publicacions personalitzades de cada associat.

En 2020 es va llançar la campanya “Estem a prop” que tenia el mateix objectiu i va tindre molt èxit. Amb els sortejos de les publicacions de presentació de cada sector, encara s’espera més abast. En total són 10 sectors, i cadascun d’ells comptarà amb tres premis de 50 €ur-ACCOs a sortejar a Facebook entre els participants de cadascuna de les publicacions i per consumir en els comerços d’aquest sector.

L’objectiu final de la campanya és aconseguir visibilitat per a cada un dels seus associats, posar en valor la professionalitat dels xicotets comerços i negocis, al mateix temps conscienciar els veïns d’Oliva que opten per la compra local, una compra que té repercussió en l’economia de la nostra ciutat.

 

Et convidem a participar en tots els sortejos i que ens seguisques per a conéixer a tots els comerços associats a Acco, segur que et queden comerços per descobrir. Facebook de ACCO OLIVA