El 9 d’Octubre, els valencians i valencianes celebrem també Sant Dionís, Dia dels enamorats valencians i patró del Gremi dels Mestres Confiters. ⭐⭐⭐ L’Associació de Comerciants d’Oliva ha organitzat el sorteig de 25 mocadoraes commemoratives, en col·laboració amb les regidories de Cultura i de Comerç. El sorteig es realitzarà entre tots aquells que realitzen compres en els comerços associats, del 2 al 6 d’octubre.

Ompli la papereta en els comerços associats i el dia 8 sabrem els guanyadors. Consulta els comerços associats en www.accooliva.com

Mocadoraes elaborades per:
✔️ Blat i Sucre
✔️ Sant Vicent pastisseria
✔️ Pastisseria Sanchis
✔️ Panneluss Oliva – Pan Beach
✔️ Miss Eventos Dulces
___ 📣📣📣Por Sant Dionís, la mocadorà con ACCO El 9 de octubre.
⭐⭐⭐Los valencianos y valencianas celebramos también Sant Dionís, día de los enamorados valencianos y patrón del Gremio de los Maestros Confiteros.
La Asociación de Comerciantes de Oliva ha organizado el sorteo de 25 “mocadoraes” conmemorativas, en colaboración con las regidorías de Cultura y de Comercio.

El sorteo se realizará entre todos aquellos que realizan compras en los comercios asociados, del 2 al 6 de octubre. 👉Rellena la papeleta en los comercios asociados y el día 8 sabremos los ganadores. Consulta los comercios asociados en www.accooliva.com

Mocadoraes elaboradas por:
✔️ Blat i Sucre
✔️ Sant Vicent pastisseria
✔️ Pastisseria Sanchis
✔️ Panneluss Oliva – Pan Beach
✔️ Miss Eventos Dulces

#santdionis #mocadora #sorteig #oliva #enamoratsvalencians #confiters