ACCO celebra el Dia del Pare i sorteja tres premis de 50 €ur-ACCOs entre la seua clientela
👨L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració del Departament de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, llança una campanya per a potenciar les vendes en el comerç local amb motiu de la celebració de Sant Josep, Dia del Pare.
👉Per cada compra realitzada en els establiments associats a ACCO, el client o clienta emplenarà una papereta per a participar del sorteig de tres premis de 50 €ur-ACCOS. Aquesta campanya estarà disponible des del 6 fins al 18 de març, dia en què es farà el sorteig.
——
📣ACCO celebra el Día del Padre y sortea tres premios de 50 €ur-ACCOs entre su clientela
👨La Asociación de Comerciantes de Oliva (ACCO), con la colaboración del Departamento de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva, lanza una campaña para potenciar las ventas en el comercio local con motivo de la celebración de San José, Día del Padre.
👉Por cada compra realizada en los establecimientos asociados a ACCO, el cliente o clienta rellenará una papeleta para participar del sorteo de tres premios de 50 €ur-ACCOS. Esta campaña estará disponible desde el 6 hasta el 18 de marzo, día en que se hará el sorteo.
Lugar: Oliva, Valencia