• L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, juntament amb Confecomerç amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva presenta la seua campanya de nadal sota el lema “Estar a prop és un regal”.
  • L’associació sortejarà 3.000 eur-ACCOs repartits en 30 premis en la seua campanya nadalenca.

La campanya de nadal de l’Associació de Comerciants d’Oliva estarà novament carregada de premis amb l’objectiu de dinamitzar les compres en el comerç de proximitat. L’associació sortejarà entre les compres realitzades del 2 de desembre al 28 de desembre 30 premis que se celebraran en 2 grans sortejos els dies 21 i 28 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament. S’entregaran 2 premis de 300 eur-ACCOs, 4 premis de 200 eur-ACCOs, 8 premis de 100 eur-ACCOs i 16 premis de 50 eur-ACCOs.

___

  • La Asociación de Comerciantes de Oliva ACCO, junto con Confecomerç con la colaboración de la concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva presenta su campaña de navidad bajo el lema “Estar cerca es un regalo”.
  • La asociación sorteará 3.000 eur-*ACCOs repartidos en 30 premios en su campaña navideña.

La campaña de navidad de la Asociación de Comerciantes de Oliva estará nuevamente cargada de premios con el objetivo de dinamizar las compras en el comercio de proximidad. La asociación sorteará entre las compras realizadas desde el 2 de diciembre hasta el 28 de diciembre 30 premios que se celebrarán en 2 grandes sorteos los días 21 y 28 de diciembre en la Plaza del Ayuntamiento. Se entregarán 2 premios de 300 eur-ACCOs, 4 premios de 200 eur-ACCOs, 8 premios de 100 eur-ACCOs y 16 premios de 50 eur-ACCOs.

Lugar: Comercios Asociados a ACCO