La Fira del Motor i la Maquinària Industrial tindrà lloc, un any més, en el recinte firal a l’aire lliure del passeig d’Oliva (Lluís Vives, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster).

El recinte de la Fira del Motor i la Maquinària Industrial d’Oliva estarà obert al públic en el següent horari:
– Divendres, 29 de juny, de 19.00 a 22.30 h.
– Dissabte, 30 de juny, de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.
– Diumenge, 1 de juliol, de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.

L’acte d’inauguració oficial de la XXIX Fira serà el dissabte, 30 de juny, a les 12.00 h a l’entrada del recinte firal.

El regidor ha volgut agrair a totes les associacions i col·lectius que participen i col·laboren, tant en Fira del Motor com en la Matinal Motera, el seu treball “perquè contribueixen a fer Oliva gran, a tindre una festa de la qual tots podem disfrutar, i també a donar treball als nostres comerços, bars i restaurants”.

Fira del Motor Oliva 2018

 

14a Matinal Motera el diumenge 1 de juliol

Pel que fa a les activitats previstes en la Matinal del diumenge, tindrem concentració al parc de l’Estació i voltants des de les 8.00 h. A partir de les 9.00 h començarà a servir-se l’esmorzar al passeig de Jaume I, amb torrà i música en directe. Per només 9 euros, cada participant tindrà dret a un entrepà, una camiseta i dues begudes. A les 12.00 h està previst que tinga lloc la volta en moto fins a la platja. I a partir de les 13.00 h començarà l’espectacle d’acrobàcies sobre dues rodes d’Emilio Zamora, de l’equip Ducati.

Cal recordar que la Matinal Motera d’Oliva és una de les més importants del calendari valencià, tant per la seua bona organització com pel nombre de participants, que enguany espera superar les 1.500 motos d’edicions anteriors.

El regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar, ha volgut agrair el seu suport a totes les persones que estan treballant perquè la Matinal Motera d’Oliva siga tot un èxit, i convidar a tots els ciutadans d’Oliva i la Safor, i les comarques veïnes a disfrutar de la nostra Matinal Motera i Fira del Motor d’Oliva del 29 de juny a l’1 de juliol.

ARTELL-MATINAL-MOTERA-OLIVA-2018

Lugar: Recinte firal a l’aire lliure del passeig d’Oliva (Lluís Vives, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con