CONCURS D’APARADORS DE NADAL 2018

Estimat company@:

El Concurs d’Aparadors està en marxa. S’acosta la data d’engalanar els nostres aparadors: Hem de tindre clar que, la idea dels aparadors és que siguen atractius per a la gent, que criden l’atenció i que la gent s’apare a fer una ullada i així incentivar  la compra d’algun dels productes exposats. Continuarem anb la dinámica de l’any passat amb el Concurs via facebook, sense excloure el Concurs tradicional. Hi hauran tres premis i el premi Facebook.

BASES

1.- Podran participar tots els comerços que pertanyen a l’Associació de Comerciants d’Oliva.

2.- Els aparadors dels comerços participants hauran d’estar exposats des del dia 3 de desembre de 2018 i fins el dia 6 de gener de 2019.

3.- La decoració dels aparadors guardarà relació amb la festivitat del Nadal i els motius tradicionals del mateix, tenint els comerços participants plena llibertat en quant a la tècnica, materials i estil.

4.- Per a la valoració dels aparadors participants el jurat tindrà en conter:

  1. a) Diseny i originalitat: és original l’aparador? Està ben estructurat?
  2. b) Materials: Valoració dels material utilitzats, són materials el·laborats o adquirits? són materials reciclats?
  3. c) Il·luminació: a banda de la il·luminació propia de l’aparador, te il·luminació adicional típica del Nadal? Està ben col·locada? Realça l’aparador?
  4. d) Exposició del propi producte: el producte que ven el comerç, està ben presentat? Li se dona importància o la decoració aplaca al producte?

5.- S’estableixen premis per als 3 millors aparadors:

            Premi CAIXA POPULAR dotat amb 250 eur-accos i diploma

            Premi AJUNTAMENT dotat amb 150 eur-accos i diploma

            Premi ACCO dotat amb 100 eur-accos i diploma

            Premi FACEBOOK dotat amb 100 eur-accos i diploma

6.- El concurs es decidirà:

Via facebook. Els comerços participants facilitaran a ACCO (accooliva@gmail.com) una fotografia del seu aparador il·luminat per  penjar-la a la pàgina d’ACCO en el FACEBOOK. Des d’allà la gent de facebook votarà l’aparador que més li agrade, (“me gusta”,” m’agrada”). Per a participar al sorteig dels 50€-ACCOS, és necessari «fer clic» a la publicació del concurs d´aparadors general. Només estos seran els participants en el sorteig dels 50€-ACCOS. Per a poder ser guanyador dels 50€-ACCOS el premiat haurà de ser fan de la pàgina d’ACCO i haver votat per un dels aparadors 50 €UR-ACCO. Hi haurà un guanyador i 2 suplents. Si cap d’ells complixen les condicions el premi podrà ser anul·lat.

L’aparador més votat serà un dels premiats. La data màxima per a votar és fins el dia 18 de desembre a les 12:00 pm.

Valoració del jurat. El jurat estarà format per 7 persones d’Oliva (triats per la junta excluint als membres de la junta que es presenten al concurs), valoraran els aparadors individualment i decidiran els guanyadors reunits al mateix lloc on es lliuraran els premis 1 hora abans de l’entrega dels mateixos. El jurat otorgarà tres premis als millors aparadors.

7.- El fallo del Jurat serà inapel·lable, no es podrà declarar desert cap dels premis previstos. La no assistència a la entrega de premis excluirà al aparador dels premis, per tant preguem l’assistència a l’entrega de Premis.

8.- ACCO es reserva el dret de propagar o difondre la reproducció dels aparadors premiats.

9.- Qualsevol imprevist que no conste en aquestes Bases serà resolt per l’organització del concurs, en aquest cas la Junta d’ACCO.

10.- La inscripció al concurs per part del comerç és gratuïta i caldrà enviar un correu  amb la foto a ACCO (accooliva@gmail.com) abans del 3 de desembre de 2018 a les 24:00 h..

Nosaltres enviem per ací les bases, sols queda que ens reenvies la foto per correu, així de fàcil. Tot el que arribe després d’aquesta data NO PARTICIPARÀ en el concurs.

11.- La participació en el Concurs d’Aparadors, du implícita l’acceptació íntegra d’aquestes bases.

12.- No complir amb les bases acordades implica la no participació en edicions posteriors.

 

L’entrega de premis serà el 21 de desembre a les 20:30 h. en el Museu Etnològic (C/Tamarit).

Esperem l’assistència de tots a l’acte i la participació en el concurs.